Ribat Kurbana Hazır
Ribat Kurbana Hazır

Yaşanan salgın ve küresel mücadelenin devam ettiği günlerde insani yardım faaliyetleri daha çok önem arz etmiştir. Özellikle böyle bir süreçte hem Ramazan ayında hem diğer aylarda kesintisiz yardım faaliyetleri ile binlerce aileye ulaştık.

İnsani yardım faaliyetlerimizde simdi de Kurban Organizasyonumuzla uzak coğrafyalarda olacağız. Uzakları anlamlı kılan mağdur olmaları mazlum olmaları geride kalan yetimlerimize  savaş mağdurları ile yoksul kardeşlerimize yine Kurbanla sevinçler yaşatacağız. Mazlum coğrafyalarda olan çalışanlarımız, temsilciliklerimiz ile Ribat Eğitim Vakfı koordinesinde hem yurt dışında hem yurt içinde kurban ibadetimizi infak ruhu ile yerine getireceğiz.

Kardeşlerimizin kurban bağışlarını afet bölgelerinde, aşevlerinde, Kur 'an Kursları'nda, yetimhanelerde,medreselerde , mülteci kamplarında kardeşlerimize ulaştırıp, Kurban vekalet videolarımızı her zaman olduğu gibi kendilerine göndereceğiz.Dün olduğu gibi bugün de kesintisiz olarak devam ettigimiz insani yardım faaliyetlerimize pandemi sürecinde de  tüm tedbirlerimizi alarak hazırız. 

 

Tarih: 23.06.2020