2021 Ramazan'a Hazırız
2021 Ramazan'a Hazırız

 Biz Hazırız! 

 Ribat olarak 3 kıta 39 ülkede gerçekleştirdiğimiz insani yardım faaliyetlerimizle Ramazan yardımlarımızı hiç eksik etmedik.Ramazan yardımlarımız bölge bölge mazlum diyarlarda yardım heyetlerimiz aracılığı ile kardeşlerimize ulaşarak yetimhaneler başta olmak üzere, Kur’an kurslarında, medreselerde ve belirlediğimiz ailelerle bir araya geldiğimiz ümmet buluşmaları ile sofralar kurduğumuz, nakdi yardımlardan gıda ve giysi dağıtımlarına kardeşlerimizle buluştuğumuz yardım organizasyonlarıdır.

Rahmet ve bereket mevsimi olan Ramazan'da pandemi öncesi ümmet sofraları kurarak kardeşlerimizle omuz omuza iftarlar açmıştık. İftar buluşmamız sadece sofralar kurmak değil o bölge halkının sorunlarını dinlemek, kalıcı projeler gerçekleştirmek, istişareler etmeye de olanak sağlıyor.

Korona virüs salgını tüm dünyayı etkisi altına almış ve tüm faaliyetlerimizi etkilemişken elbette ihtiyaç sahiplerinin de yaşam şartlarını daha da zorlaştırdı. Bu süreçte de onların yükünü hafifletmek için hazırladığımız yardım organizasyonlarımız, bu Ramazan’da da mazlum coğrafyalarda kardeşlerimiz için olacak.

Tarih: 01.04.2021